Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

k-k-k-katastrof



jag är solstrålen,
som aldrig skiner.


den fula ankungen,
som aldrig blir
den fina svanen.


jag är född på en plats, där barn bara uppskattas om dom har talang.


problemet är att min talang är att vara värdelös, så förlåt mamma, för att jag inte blev något du kunde vara stolt över.




Fri vers av Chanel
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 17:49



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Du har talang att skriva! =)
2007-12-07

    Lady and the Tramp
Jag älskar de två första verserna om solen och ankungen! kram
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Chanel