Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden i vinden

Naivt har jag trott,
att så länge man artikulerar sina avsked väl
behåller ”Staden i vinden”
det man inte tycker om hos sig själv när man lämnar.
Men min stad översållas redan av sådant ingen vill ha,
så till den grad att det inte finns utrymme för någon att lämna kvar någonting.
Vill man lämna sina dåliga sidor här får man ha det klart för sig att de bra, om det finns några, fan också ska stanna!

Jag tycker inte om det min stad vill förvandla mig till…




Fri vers av fleurie
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie