Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad mina allra käraste vänner Vitriol och H.J.N


Till William

 

Välkommen till världen du lille
du ska veta att världen är din
efterlängtad av dina föräldrar
vandrar du nu i livet in

Välkommen till världen du rare
må dina steg på jorden gå lätt
du älskad är på djupet
låt kärleken leda dig rätt

Välkommen till världen lilla knyte
du är ännu bara dygnet stor
när svårigheterna kommer
vet att i famnen trösten bor

Välkommen till världen lille William
du ska veta att världen är din
att upptäcka med kompass och karta
ge dig ut och skatten finn




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-07 18:46



Bookmark and Share


  Horatius
Oj oj... vilken hyllning och så vacker och aldrig för sen. Och visst är det så att i famnen trösten går. Tack
//Horatius (H.J.N)
2008-05-30

  boen
Vilken välkomstdikt!!!
2007-12-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker och kärleksfull hyllning :)
2007-12-09

    EllenCalmira
texten önskar jag få se i tryck på ett födelsedagskort, att köpa och ge till längtade barn
2007-12-09

  © anakreon VIP
Lyckönskningar!
Carl-Erik
2007-12-09

  * Ammi *
fin hyllning till nytt liv ..
2007-12-09

  Lyckohäxan Enediel
ÅH! Så fint! Denna William är hjärtligt välkomnad! =)
2007-12-08

  Maria Zena Viklund
åh min brors son heter william, jag applåderar o bokmärker!
2007-12-07

  Jessica Ebbesson
Vilken kärleksfull och varm tillägnan det nya livet..
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP