Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När djävulen dansar med fötter av eld vet man att det är slut. särskillt när hjärtat är av is och to

Jag tänker fortsätta leva

Helvetet har nyss brutit ut
han fortsätter gå
Huvudet sänkt

Långt in på natten
med fötter av eld
Isande steg

Det här är bara början




Fri vers av Hon där borta
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 20:46



Bookmark and Share


    Ishjärta
tjata som fan, gillar det. lucifer is back...
2007-12-27

    SvartaRosen
Lite tjatig, men helt ok!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon där borta