Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa tonåringar...


Hon sa hon skulle vara hemma nu...


Räknar in fåren
som är ute
i vinterkylan
utan päls
men högklackade
skor som letar
falluckor
i tonåringens
odödlighet

bara ben
regnet till trots
övervakad av
stjärnhimmel i
det fördolda
som inte vet
ett skit om
varulvens relation
till månen




Övriga genrer av Catrin
Läst 567 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-08 00:05



Bookmark and Share


  aol
känner igen oron så suveränt bra frmför är din dikt
2007-12-08

    Amoreboy
roligt att läsa....konstnärligt.
2007-12-08

  Jan Linderoth
Härligt skrivet i en orolig väntan! Dessa mammor, de är bra fina!
2007-12-08

    © Birgitta Wäppling VIP
Träffsäkert beskrivet och skrivet!
2007-12-08

  Michaela Dutius
Tonårsmammans fredagskväll-mycket väl skildrad!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin