Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa ord är svåra att yttra... vid alla tidpunkter utom den rätta... detta är inte den \"rätta\" tidpunkten...


D.v.s. jag gillar dig (red. på inrådan av Hycklaren)




Älskar

långsamt

Flytande sakta
Fumlande och trevande

Alltid ofullkomligt

Susande,
som en varm vind
i ett fruset ansikte

En varm kyss
i en avkyld ensamhet

En kram berättande personliga hemligheter

Viskar tyst,
att du finns
och att du lever

Andetag för andetag
och sekund för sekund

Målet är nuet
och nuet är allt

Ett nu som dimma
diffust och förvrängt

Det forsar in i verkligheten
kontaminerar precis allt
och bygger upp precis allt

När sekundens evighet söker mig
och då den sekundsnabba evigheten talar
Då lyssnar orden endast på sig själva

Ingenting annat finns till

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 00:34



Bookmark and Share


    Hycklaren
fina bilder men jag skulle minska på punkterna, ta fram kärnan i texten genom att använda så lite skiljetecken som möjligt.
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen