Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag visste.........


Om jag visste

att det är sista gången
jag ser dig

då skulle jag

stanna upp

krama dig -
och säga

hur mycket


jag älskar dig:

Vi tror alltid

att det finns
en morgondag

Om idag

skulle vara
min sista chans

att göra

och säga

det

som bor i mitt hjärta

då skulle jag

lägga allt annat åt sidan


och viska
hur innerligt kär
du är för mig

istället för att tänka
att du redan vet...

Om imorgon inte fanns

Om jag visste

att idag
är vår sista dag..........




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 572 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-08 00:36



Bookmark and Share


    forskaren
En inifrån ett strålande ljus kommande lärdom!

Tänkvärd, verkligen!
2007-12-13

  swimsus@gmail.com
Vackert budskap!
Det är så sant.
dagens, ögonblickets, nuets
sanning..
2007-12-13

    SvartaRosen
Jätte fin! Jag älskar dikter med en mening!
Hoppas att jag kan skriva som du en dag!
2007-12-10

    Saulus
Vad glad du gör mig med dina texter. Strålande!
2007-12-10

    ej medlem längre
vi borde alla uppskatta varandra mera och inte bara tänka \'imorgon\' eller \' han/hon vet redan\' som du skriver. vi vill veta, vi vill det nu. gillar din dikt för att den är så sann! en dikt som får en att tänka efter. bra skrivit!
2007-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Minns du vad Luther sade om äppelträdet?
2007-12-09

  Ezmeralda VIP
Jag bokmärker denna text.
Det vi aldrig blir lovade är en morgondag.
Därför är det viktigt att säga ofta att man
älskar sina nära och kära.
Tack för en under bar text.
2007-12-09

  Lena K Nilsson VIP
Så sant och bra skrivet!
2007-12-09

  Yvonne
Man borde alltid leva som om dagen var den sista.
2007-12-08

  Gawain VIP
Det gäller att leva i nuet. Det enda verkliga vi har...
2007-12-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode Gud, så
tänker jag
ibland, att
tänk om...
Du har fångat
allt mycket bra!
2007-12-08

  Lyckohäxan Enediel
En väldigt bra dikt som uppmanar oss att ta tillfället i akt.
Jättebra!
2007-12-08

  dalida_bl
Din dikt \"Om jag visste \" är en av många fina dikter som talar för oss att du är en en riktig kärleksfull kvinna ...

\"Om jag visste\" fick mig att tänka varför jag gjorde som jag gjorde...tack för det...
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius