Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarspråket är dött

Nej, aldrig!
Eller kanske, ibland.
Då och då, du vet?
Det beror på
om jag känner för det.
Ja, det är väl en vanesak.
Som religion, du vet.
Varje morgon och varje kväll.
Och mitt på dan.
Jag ställer klockan på natten.
Två gånger varje natt.
Tre, under dagen.
Oftast dubbelt upp.
Mer ofta än inte.
Säg alltid.
Fast det är ju inte så att det blivit ett \"måste\".
Ursäkta, det är dags nu.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen