Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en orm som biter sig själv i svansen och undrar varför det gör ont...



Fan...

... inte igen.

Kan jag inte få slippa?
Bara för den här gången?
... snälla?
Snälla, söta, rara?

Jag kan inte gå igenom det igen...
Satans jävla känslospel!

Det finns ingen chans, inte ens en antydan till en möjlighet...
Vad fan är det för fel på mig?

Jag springer om jag måste,
... sluta!
Fundera inte ens på det...
Du klarar dig bättre emotionellt död.

Det känns som jag har ekorrar i bröstet,
de gnager sönder min insida.

... utmattad

Kanske kan jag sova bort det?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 02:24



Bookmark and Share


  Diffusiaria
kanske kan jag sova bort det....klockrent :)
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen