Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In the palm of your hand I lie awake

 

If you had

a plumflower

in your hand

 

Would you crush it

or hold it

so preciously

 

like a piece

of damp silk

agains burnt skin 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 617 gånger
Publicerad 2007-12-10 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower