Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagskärlek




att vakna tillsammans
och möta
den nya morgonen
byta ett leende
och ett ord eller två

dela
frukostbordets glädje
över den lysande röda sylten
på gröten

en stilla
dans

på vardagsrusmgolvet

till radions
toner

somna
med din hand
i min

minnas
tillsammans

drömma
tillsammans

rätten
att vara frånvarande

glädjen
att vara närvarande

i varandras liv




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 784 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-12-08 11:24



Bookmark and Share


  albertina
Åh. Vackra rader som nog vi alla vill ha i sin vardag.
Din text får mig att le och mitt hjärta dunkar lite exkta=)
Härligt och sannt. Kärlek säger jag bara
2008-02-28

  Mia Marcus
Ja först nu vet jag att detta är sant! :-) /mia marcus
2007-12-14

  lodjuret/seglare VIP
jo, rätten till egna liv
i varandras liv
kan inte nog betonas
eller tas till vara

texten din får fyra röda rosor
2007-12-12

    Saulus
Fantastiskt vackert!Bedårande underbart!
2007-12-10

    eva m h
Mycket fint ordat om Kärleken i vardagen!
2007-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Så skall en sann relation vara. Just så.
2007-12-09

  Ezmeralda VIP
Underbart skrivet, känns igen.
Så är det när man delar livet med någon man älskar.
2007-12-09

    forskaren
i vardagens lilla synliggör du det stora, nej, det största...Kärleken

Bravo!!!
2007-12-09

    undefined
Väldigt fin beskrivning av något så vackert i sin enklaste form. De bästa stunderna finns oftast närmare än man tror.
2007-12-09

  Blomster
Den här texten berör mig oerhört mycket då den är som en örfil, för det du skrivit om är det jag ger men inte får tillbaka...

Blir bokmärke av denna för i denna text kan jag hämta mycket kraft!

Tack!
2007-12-08

  * Ammi *
underbart .. jag är tvångssärbo och din text blir en nostalgitripp ..
2007-12-08

  Yvonne
Det ljuva livet beskrivet i diktform. Applåd!
2007-12-08

    Maria Malm
Det festliga som finns i vardagen.
2007-12-08

    Aurora Borealis
Det är de små sakerna i livet som betyder mycket, vackert skrivet!
2007-12-08

  Gawain VIP
Sann glädje, verkligt sann och seren. Du lyckas fånga det enkla som verkar så svårt att uppnå, kanske behålla. Men viljan, drömmen får oss att skapa den. Den där underbara atmosfären, att klä den i verklighet..
2007-12-08

  melancholia
orden rimmar så lent, och man är ju verkligen tacksam över den mat och sällskap som delar på bordet som bara få i denna världen är tacksamma över..
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius