Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datakärlek

så fanns han där igen

med små bokstäver uttryckta

msn

lol

mitt hjärtas kärlek

med vald bakgrundsbild

söta små katter

telefonen ger röst

åt de nyanslösa

meddelandena

jag älskar dig




Fri vers av Nike
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike