Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampa på lik och se framåt

Slunga en spya
i ansiktet

närmsta granne

Knulla freden i sitt
trångaste rövhål

Vässa dina armbågar
och slipa på
dina spydigaste
kommentarer

Avslöja
alla tomtar
befria

Jesus
från
sitt
kors

Hjälp tanten över gatan
och släpp taget
halvvägs

Tryck fet mat i dina
barn och
ge dom gärna godis varje dag

Låt dina feta
samvetskval bli till
smala
ångor
som
försvinner

samtidigt som du
klöser bort alla
tvivel
för
en
tråkig tillvaro

Skit i klimatförändringarna
kör
aluminium
i microvågsugnen

Ta djävulen i handen
och se
aldrig

i

backspegeln




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 18:22



Bookmark and Share


    Nattviol
ja...
man kan .. göra så
men är det rätt?
*S*
lite lördagskräkningar
är aldrig fel!
gillar
; ))
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan