Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mer

 

jag har känt
upplevt ett hjärta
tagit emot slagen
och värme mellan läppar

 

förlorad
jag är förlorad
i blå
och en själ som andas liv
även efter minfält
dödat så många drömmar
stympade förhoppningar
där tårar ger näring
åt ingenting

 

och du är så mycket mer
jag har sett dig
och
du är mer




Fri vers av Sländan
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 18:52



Bookmark and Share


  Carl Prag
... och vilken vacker avslutning. \"Jag har sett dig och du är mer\" - Enkelt och vackert!
2007-12-09

  AllNamesRTaken
Vilken vacker inledning Sländis. :)
Läst den om och om igen nu.

Väldigt fina ord.. även efter minfält har dödat så många drömmar.

Lycklig är den som du skriver för med så många känslor.
Kramar
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan