Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bländas..

av ditt leende.

av din charm.


Jag förtrollas

av din röst.

av dig.


Med hjälp

av min dumhet.




Övriga genrer av Angel_of_Death
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-08 22:44



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aaah! Vilket bra sätt att se på saken!
Tar till mig den här tanken...å ser min egen dumhet...
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death