Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Sofia Karlssons låt


Jag skriver för livet

Stärkta som de finaste linnedukar tätt packade
 i det uråldriga släktskåpet

Snabbt skrivna flyktiga tankar
långsamma rader sprugna ur själadjupet

I en hylla väntar orden vackert bundna
inom handtryckta pärmar
och en stadig rygg

lika rak som pennan nu blödandes




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-08 23:00



Bookmark and Share


  aol
gillas
2007-12-16

  Jack E. Gladh VIP
Drypande bra form, i skicklig
textförpackning
2007-12-09

  Söder
En intressant bild av skrivandet. Gillar det där mystiska i dessa rader. Bra!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson