Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad igen

Jag är så nära mig nuförtiden

att jag går vilse varje dag

 

bland saknad

trevande

bland allt

 

för många ord




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 09:09



Bookmark and Share


  Thurizas
ja!! detta känner jag igen.när saker är för nära ser man dem inte riktigt och går vilse i något helt annat,läskigt egentligen att inte se saker för vad dom är ibland.som då man inte ser spegeln klart genom imman.=(
2007-12-11

  Sländan
Så vacker, så sann..
Riktigt bra, du har verkligen fångat allt i få ord!
2007-12-09

  Michaela Dutius
\"Jag är så nära mig nuförtiden

att jag går vilse varje dag\"
underbart formulerat!!!!!!!!
2007-12-09

    Nattviol
så nära..
sig själv
den var fin den här
en liten pärla..
; ))
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken