Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kommer jag inte tillbaks imorgon

Med en smärta
Som blivit större än
Själva livet
Och som nästan vinner
Över vår längtan
(Och rädsla)
Till döden
Vandrar vi fram genom dagarna


Tiden går för långsamt
Och för snabbt
Och saker och ting
Blir aldrig som vi vill




Med axlar
Tyngda av ångest
Stress, och annat som är så
Typiskt tonåringar
(Det där därför vi
Egentligen har dålig hållning)

Tvingar vi oss upp ur våra
Trygga varma sängar på morgonen
Fast allt vi vill är att
Gå i ide och kanske aldrig vakna igen

Vi försöker ge liv
Till våra tårar
Så att de inte rinner förgäves



Låt oss slippa
Låt oss fly




Fri vers av klarafisk
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-12-09 10:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
\"Vi försöker ge liv
Till våra tårar
Så att de inte rinner förgäves\"
gillar detta slut mycket-
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk