Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ångest

Någon jagar mig
Någon flåsar mig i nacken
Trampar mig på hälarna
Så jag springer så fort jag kan

Men när jag vänder mig om
Så finns ingen där
Bara kompakt mörker

För den som jagar mig
Heter Herr Ångest
Och han tycker om flickor
I fjortonårsåldern
Han tycker om den söta eftersmaken

Herr Ångest sliter sönder
Äter upp
Dränker
Slår och skrattar åt
Han får en att gråta
Att skrika
Att göra saker mot dig själv
(Och andra)
Som du aldrig skulle göra annars




Han ligger under sängen
Så han kan börja jaga mig
Så fort jag går upp på morgonen




Fri vers av klarafisk
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 10:47



Bookmark and Share


  Diffusiaria
åh..jag kände också Herr Ångest en gång..
2008-03-06

    ej medlem längre
Låter inte alls roligt det där. Fast tyvärr så är ju också jag väldigt bekant med Herr Ångest även om han numera oftast lämnar mig ifred.
2007-12-09

    crapcat
fy vad jag känner igen mig
jättebra skrivet, du har verkligen fångat känslan, intressant början och starkt slut
applåd.
2007-12-09

    Pajasen
jättebra skrivet...Förhoppningsvis så slutar Herr Ångest snart. Så brukar det vara i alla fall. Kram
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk