Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidiga morgnar



Din röst
Som fjäderlätta smekningar
Mot min hud

Vi lyssnade
Till regnet mot rutorna
Till tystnaden
Som påminde om hur det var förr



Vi drunknade
I minnen




Nu…




Fri vers av klarafisk
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 10:50



Bookmark and Share


  Jesper Kling
avskalad och skör. Tack
2007-12-09

  Wingardium LeviosA
Då regnet smattrar mot rutorna, när man är vaken på morgonen... Då är ord som allra mest meningslösa, och tystnaden mellan dropparna sjunger som vackrast... Applåd...
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk