Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om jag inte blir hel, som den jag var förut, så finns det sådant som känns "helande", dvs läkande.


Till mina läsare

 

 

Kontakten med er

mina kära läsare

betyder

oerhört mycket

~~~

Ni får mig att känna livet

istället för sorgen

tillförsikt och inte förtvivlan

Era kommentarer

helar och läker

Min tacksamhet är

~ oändlig ~




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-12-09 15:14



Bookmark and Share


  * Ammi *
tack själv Ulla, dina rader får mig att tänka efter många gånger!
2007-12-09

  Yvonne
Vackra ord! Hoppas vi är många som kan förgylla din tillvaro!
2007-12-09

  Bjarne Nordbö
Känns riktigt bra att höra att du funnit en läkande plats. Jag vet vad du menar. Önkar dej fortsatt lycka, och läkning.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP