Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att den som har hämndbegär har behov av makt och kontroll....


Hämnd

 

Hon var en som ej

unnade sina barns far

att få bli lycklig

 

Hon gjorde honom

olycklig och kanske njöt

hon maktens sötma

 

När hon ej kunde

skada honom hämnades

hon genom barnen

 

Arvssynden hjälper

hämnden vidare och är

nu hos barnbarnen

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-12-09 15:34



Bookmark and Share


  Yvonne
Läser och förstår. Det är ledsamt när hämndbegär går i arv.
2007-12-09

    Melodicum
Du verkar ju rätt intresserad. Fråga dig själv varför hämnden överhuvtaget uppenbarar sig..

Kan man ha ett BEHOV av makt och kontroll? Är inte det ett begär?
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP