Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt en dag var han borta, skrivarvännen. . . .


Broder Tuck - var är du

 

 

 

 

Var är du

Broder Tuck

Hör du mig

 

En dag var du bara borta från poeter

de bokmärkta dikterna hade

gått upp i rök

 

Kanske har du en ny signatur

eller skriver på

en annan

sajt

 

Broder Tuck
we need your writing
we need your
poetry

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-12-09 16:46



Bookmark and Share


  * Ammi *
honom har jag aldrig sett eller läst... en dagssländà?
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP