Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"


avtryck av kärlek

det är så svårt att beskriva en saknad
att dina händer gjort avtryck i min hud
avtryck av kärlek som jag sakta berör
vinden bildar kopior av dig i vinden
de följer mig längst vägen hem med alla stjärnorna på natthimmlen
jag får lära mig att göra så gott jag bara kan utan dig

det förvånar mig fortfarande om hur livet faktiskt går förbi en
kör om en om inte över
man står där som ett fån som om man inte
visste vad klocka var när man egentligen inte alls vet vilket håll man ska
om man lever i nuet eller dået
då man som allra mest faktiskt skulle behöva en karta på vilka gropar och svängar livet kommer komma med
för jag är som borttappad utan dig vid min sida




Fri vers av sfjallborg
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-12-09 21:55



Bookmark and Share


  Simmerskan
gillar verkligen ditt verk, din beskrivning av något jag skulle kalla för borttappad kärlek. Ruskigt bra!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

sfjallborg
sfjallborg

Senast publicerade
avtryck av kärlek
believe
* Se alla