Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rösten susar i hjärtats döva öra



det bränner i mitt läderartade skinn
fingeravtryck från en bortglömd evighet fräter
skuggor i ett ovant inre
en raserad gårdag
oavslutade tårar
sömnen jagar mitt klarvakna själv
små demoner väntar mig
drömväsen finner boning
gröper ur mig
tanke för tanke
känsla för känsla
minne för minne
som ett skådespel av kött och blod i ett virrvarr
en värld jag inte ser smittade mig till underkastelse
månen är symboliken jag förlorat
mina kedjor rasslar i nattens tystnad

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-12-09 23:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
så här skrivs poesi
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen