Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter

Tårarna rinner,
rinner ner längst kinden,
nerför hakan,
ner mot halsen
De slutar aldrig att rinna heller
Bara forsar nerför ansiktet
Försöker glömma allt som har med dig att göra,
men det går inte, du finns i mina tankar dygnet runt
Vill bara banka dig hur mitt huvud,
vill få bort allt. Vill inte ha kvar dig!
Gråter mig till sömns,
vaknar till gråt,
gråter hela tiden
vill bara få va i ngns famn som man känner trygghet.
Trodde att du va den rätte, men har alltid en sån otur.
Ska man bli nunna? Då kan ingen såra en ingen kan få tårarna rinna som du fick på mig.




Fri vers av Du
Läst 672 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-09 23:39



Bookmark and Share


  A-F
Jag gråter nästan igen när jag läser...du har fångat den exakta sinnestämmingen..känslan, jag hade för inte så längesen pga exakt samma sak.
Det gör ont..fruktansvärt ont...ärren kommer nog alltid sitta där på mig efter den perioden...
2011-03-01

  Paulus Johannes Allaverdi
jättebra verkligen :)
2010-03-11

    ej medlem längre
Nunnor har det nog heller inte alltid så lätt, med alla sina tvivel, sina regler och sina dogmer som de slaviskt måste följa...
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Du
Du