Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Easily vain, openly laughable (reversed)

let it\'s glade ever come
over and \'til it\'s truly over
very clearly and always wrongly defined
earlier than now or way way late

let it sing when it finally arrive
open every window, unlock every lock
vanquish ever grain of disbelief
eat with passion, consume and breathe

leave it\'s necessary tears in place
obstacles are part of it\'s whole
vanity tempts you, embrace it and let go
entangle your fiery thoughts in the now

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 119 gånger
Publicerad 2007-12-10 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen