Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min ofrivilliga ensamhet, är fredag, lördag, söndag, värst av veckans dagar. . . .




Välkommen kära måndag

 

Veckans bästa dag

- äntligen är det måndag -

Välkommen tillbaks




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 08:49



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tycker det här är så fint, därför att min mamma säger precis detsamma..det måste finnas förståelse för att helgdagar inte
bara är glitter och glamour..Tänkvärt../B
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP