Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många sätt att göra andra illa på. Somligt kanske sker medvetet. . .


Ord som inte bet

Bitande
svischar orden
förbi på raderna

Andra
läsningen
visar dolda budskap

Gränslös
fientlighet mördande
hat kan sägas mellan orden

Bokmärker
som varnande exempel
gläds åt att orden inte träffar mig

Den som
inte är min vän
kan inte heller bli min ovän




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2007-12-10 09:09



Bookmark and Share


  Yvonne
Oj, vilken dikt! Men jag undrar \"vafalls\", har någon varit elak mot dig?
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP