Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur långt fram är framtiden. . .


Framtid

Om en liten stund

ska jag dricka kaffe och

det är min framtid




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-12-10 09:13



Bookmark and Share


  Yvonne
Så sant, så sant! Sätter på \"hurran\" här också!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP