Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagolikt händelserikt år

 

En kulen dag i oktobers slut

Ett mail damp ner från USA

riktning västerut

 

Bara det var ju trevligt som så 

ty vänner kan man ju ej för många få

Föga anade jag i denne skrivandes stund

att första pelaren

av den vackraste sagan just lagt sin grund

 

Första mötet, intensivt och explosivt

Härligt romantiskt händelserikt

 

Där rosorna ännu blommar i decembers mitt

Tillbringar vardagen

gemensamt där känslorna flödar fritt

 

och där sagan aldrig blir All......

 




Fri vers av nettizen
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-10 09:15



Bookmark and Share


  Thommy
Ja ditt år har verkligen varit utöver det vanliga, omtumlande men trevligt hoppas jag.
2007-12-13

  glasblåsarblå
jättebra :) fruktansvärt mycket har hänt. hinner knappt med att tänka på allt.
2007-12-11

  Gawain VIP
Håller andan och läser igen...

Kan inte annat än hålla med, vilket år! Förmodligen det märkligaste och bästa hittills. Ett år som för några av oss betytt mer alla andra tillsammans på nåt vis.

All välgång och lycka!!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen