Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag komma in??



Jag bankar på din

dörr

knackar på ditt

fönster,

även mitt hjärta bultar

för dig!




Fri vers av Manuela
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 13:59



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Snyggt...inga anklagelser..inga krav..inga bedrägliga motiv..enkom ...viljan att se och känna..närheten till...i kärlekens namn..snyggt!!!
2007-12-10

    sleepwalking
Så enkel men ändå så
inhållelserik. Fylld med känslor
och du jämförde med något
simpelt, vilket gjorde att själva
känslan växte större. Bra!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra