Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gfdbgfyujhgbvfcxzfrt anlita?lita på-förstå.fatta exstacy + soberism,make the way David Clay


melodram

när hon faller
och hon faller i whiskey
what really happened.-en medvetandes lögn och verk


välter väggar
inåt, skjuter
hur känns det precis precis
när man blir immortality itself

\"jag har musiken därborta\"
kladda ner med salt
riv
vandrar en våning ner
---ingen respons

(undran - du är fienden)

alla i stan faller
lägger sig på sidan betyder
ingenting
hjärntvätt i morgontidningen

Av den intensivaste glöd;- över hudcellerna minutrar dygnet över;
strödda likt.. och allra djupast på insidan. det som berördes som en storm,
en uppblossande sådan, och endast kunde upplevas ensam.
tårdelad
med kvällsljus i ett hus utan väggar med vatten på golvet
att förföra i ditt skal

varför låtsas- en marinsoldat? DU
och jag solid
vad är solitt?

det var inte du inte han inte hon, ingen kan
skisserna till sådan teater, hur
när med
ett hårband, doftar ihåligt

sen; vem är jag?
vi visste fan så tydligt
under snön, under huden
tinad, nedsmält,
försvunnen annorlunda i januarifloden


när hon föll föll mina fingrar djupare
like sistersss blanket girls always there through that and this..´
går ju inte att tysta begäret fattar du inte
när jag väl står i Caracas kommer jag åtrå din vägg
lerjorden på trappen
de gulnade pianotangenterna i luftflygeln
perfektionism

en daggig glänta
två rådjursögon
blod som pumpade men som inte fanns
stranden var din nu
kommer de aldrig se ditt hår blåsa


men vetskap
var- bortom vertikala linjer
......ja allt det där. du vet. som upprepats in i det oändliga som befarat, repeterat i din ålyssning tillräckligt många gånger?


fragment och stoff - illa & underbart
vad ett enstaka sinne kan göra oavsett vilken färg du är..och då menar jag inte i huden min vän




Fri vers av Nemona
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-12-10 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona