Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig andetagen

 

andetagen
dom utan luft
dom som väcker hjärtan
föder drömmar


utan känslor
utan hopp
som en påminnelse
av förlust
av något som aldrig fanns


förnimmelse
mellan kyla och mörker
förnimmlese
jag önskar att jag
aldrig känt




Fri vers av Sländan
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-10 16:46



Bookmark and Share


  Carl Prag
aj, ja, de andetagen kan jag önska att jag slapp ibland. Samtidigt som jag söker efter just de som väcker hjärtan och föder drömmar... bra skrivet!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan