Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kommer det sig att vänner och bekanta hör av sig mer sällan när man har blivit ensam?
Först svåra sjukdomsår, men då fanns vännerna där. För att sedan "försvinna"




Den goda tiden har varit

 

 

Det fanns en tid
- den goda tiden -
innan jag
blev
ensam

Förr i världen
hade vi så
många
vänner
och
jag undrar
nu om det
inte var mig
de ville
umgås
med




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-12-10 18:16



Bookmark and Share


  Yvonne
Det är lätt att tänka så. Men ordspråket säger: \"I nöden prövas vännen\". Och dom flesta har likadana upplevelser.
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP