Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej, jag är inte schizoid på riktigt... men jag spelar en på teve (bad joke)


konsten att ge upp utan att ha någonting att ge upp



Det känns så enkelt.
Till slut så spelar det ingen roll längre,
att ge upp eller att försöka leder till samma slutsats.

Man får aldrig ge upp!
Det finns så mycket att leva för.
Du måste våga öppna ögonen för att kunna se.

Det blir tyngre och tyngre,
andetagen faller bort i betydelse.
Du kan inte lura mig tillbaka in igen.

Du är blind!
Vårda livet, öppna upp...
Tala sanning för en gångs skull.

Kan du inte hålla käften!
Vad fan vet du om någonting?!
Du finns inte, du ser inte...

... jag vill ju bara ditt bästa.
ser ju att du mår skit...
Det är uppenbart, du behöver hjälp.

Så du vet vad jag behöver?
Du vet och du tror jag inte vet?
Tror du jag är dum i hela huvudet, eller?

Jag vet inte vad du talar om.
Jag tänker inte stanna för att ta emot skit från dig.
Satans lilla kryp, du förtjänar allt du får!

Försvinn...
Lås in dig igen!
... jävla smurf.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-12-10 19:51



Bookmark and Share


  Kim VIP
Tummen upp för livets virrvarr!!!!
2007-12-11

  mollypop
Okej, jag kommer ge dig fantastisk konstruktiv kritik
(hör du ironin?)
JAG GILLAR DEN HÄR.
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen