Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln är tänkt att vara mer beskrivande; i sorg finns också glädje.


solregn

ring du klocka
ring till själaringning
nu när höstens isande vind
når våra innersta rum

hela våra hjärtans vrår
och låt tårarna bli en väg
till förståelse

att smärtan fick ett slut




Fri vers av Simmerskan
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 21:18



Bookmark and Share


  aol
min själ berördes vackert
2008-01-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Du beskriver \"sorgen och glädjen de vandra tillsammans\", och ibland känns glädje bakom sorgen. Att den man älskar slapp att lida mer, det är man tacksam över. Ur den tacksamheten kan det spira lite förnöjsamhet och det kanske kan bli glädje framigenom.
Fint skrivet!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan