Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan vara hemlös på många sätt. . .


Hemlöshet

 

Att vara hemlös

kan betyda att inte

vara tillhörig




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 21:18



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En mycket bra och välkomponerad haiku
2007-12-11

  Yvonne
Du behärskar konsten med haiku. Applåd!
2007-12-10

    öppettid
gillar den här. få en att tänka till lite
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP