Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhetens spelrum är skymningen

Älska mig
Som att inte morgondagen finns

Som att allt skulle ta slut
när dagen gryr
Nästa gång

Tänk det
Som att allt
Skulle ändras
Så snart du vänder ryggen till

Älska mig


På riktigt














Men snälla
Låt morgondagen komma snart
Låt dagen gry för sista gången
Och vänd gärna ryggen till

För jag klarar inte av
Att bli älskad





Inte på riktigt




Fri vers av Cammo
Läst 652 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 21:23



Bookmark and Share


  Max T
håller med NovaHI, riktigt oväntat slut. Snyggt.
2008-01-03

    NovaHI
överaskande vändning- jättebra!
2007-12-11

  Lithia
Väldigt vacker
2007-12-11

    ingvar VIP
Instämmer med Michaela Dutius.
2007-12-10

  Michaela Dutius
En riktigt bra dikt!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Cammo