Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbar stund!

aldrig har min säng varit gladare än idag


och aldrig värmen under täcket varit så hög som idag

sängen, jag, kudden och täcket har firat tidens högtid

vi dansade,
sjöng och smekte varann
i glädjen av hennes närvaron

hennes skönhet förtrollade oss
och hennes väldoftande lukt gjorde oss yra
och hennes förförande blick klädde av oss nakna
som ett träd under höst dagarna.

hon bestämde farten i smekningen
och farten på beröringen
och farten på alla spel
men farten på mitt hjärta va okontrllerad.


denna dag är min födelsedag!
alla stunder under kärlekens värme
är underbara!








Fri vers av Amoreboy
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-21 17:08



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
*leer*
underbart hörru :D
jag ler hela jag.
2008-12-14

  Havsjungfrun
ohh..wow..Grattis!!..(lite sent kanske men hoppas du hade en riktigt bra dag..=)..)
2008-01-12

    Silverbjer
grattis! till en underbar text o en underbar dag ;)
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy