Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland undrar jag vad jag egentligen försöker säga

Vilja känns så oroväckande fult ibland

Jag vill älska

Jag vill lyssna

Jag vill vara

Jag vill känna

Det följs alltid av ett övertänkt

och totalt känslobefriat

Men...

eller en lång paus följt av

bara förstummad, andetagshatande tystnad


/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen