Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte känna igen sig själv, det är ett av sorgens ansikten. Det är en stundlig kamp att försöka hitta något som liknar den man en gång har varit. . .


Förvirring

 

Jag känner inte

igen mig själv längre och

undrar vem det är

 

i min spegelbild

och hur jag ska förhålla

mig till den jag ser




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 09:15



Bookmark and Share


  Yvonne
Samma här! Har skrivit en dikt på samma tema.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP