Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To the bitter end är en helt annan sak än "the bitter end".


The bitter end

 

 

Friends forever to the bitter end

höll inte

The bitter end

hann före

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 18:26



Bookmark and Share


  jardan
ordlek med ett allvarligt tema, kan man se\" the bitter end \"som ett kliv över tröskeln bara där ses vi igen
2007-12-11

  charlotte hedendahl
Fräck,frän och träffande! Bravo!
2007-12-11

    papillon
Den var vass!! Visst är det märkligt (och hoppfullt) att formuleringsglädjen överlever det mesta
2007-12-11

    Issand. VIP
oj smart. helt enkelt träffande!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP