Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att aldrig ge upp...


Revansch

De andra må säga vad de vill
jag bryr mig inte alls
Utan att se mig om jag går
och rätar stolt min nedböjda hals

Vad som än händer kvittar lika
jag bryr mig inte mera
Van vid att granskas insikt föds
vänner få - motståndare desto flera

Befriande tanke - aldrig mer
frimodighet kan hävas
Med rötter djupt i bördig mark
kan livskraft aldrig kvävas











Fri vers av ÅsaLena
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-27 13:18



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Visdomsord jag behövde i dag, tack!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena