Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTPOESI 2 // Viskningar i tysta rum HÖRS

Någon tog stryptag på mig igår

Tog stryptag på mina tankar

Krossade dom mot marken
Som att fimpa en cigarrett

---

I mörkt fönsterglas syns inte mina fläckar

Men på den vita duken kan inte rödvinsfläckar döljas

Viskningar i tysta rum hörs
Fniss i natten är oundvikliga

När tårna kommer åt varann
Och de kittlas

---

Där sitter jag i fönstret om natten

Jag är vacker i fönsterglas
För då syns inga fläckar

Nu har jag äntligen skickat in ansökan

Ansökan till NK
Ansökan om att få bli skyltdocka




Fri vers av Just Emotions
Läst 890 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2008-06-29 00:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna gillade jag, va duktig du e:D
2008-11-02

    Ung_dam
Fint använda ord.
2008-10-27

    huldran
Härligt rak och stark
gillade upplösningen!
kram
2008-10-27

  mathsivan
Det är så vackert
så rått
så igenkännande
så bra
2008-09-21

  kjamlello
fantastiskt!
2008-08-26

  inutimonster
har läst dina texter förut och du har något som alltid fastnar lite extra, men allt det där orginella försvinner direkt med dina ~ och hjärtan, förlåt du tycker säkert det är eget och "din grej" men jag tycker bara att det skriker fjortis så mycket att jag inte hör de välskrivna orden jag gissar att du vill få fram. du tappar det där trovärdiga, djupa, verkligen en poetrykill.
2008-06-30

  Lena Krantz VIP
Jag gör mig nog också bäst i fönsterglaset...hi hi

Helt suveränt skrivet och avslutningen sitter som en smäck!

;o)
2008-06-30

  Peppe11
Där sitter jag i fönstret om natten

Jag är vacker i fönsterglas
För då syns inga fläckar
mmmm härligt.. Ger mig associationer till "Timmarna"...
keep on, det är ju så uppfriskande det du gör..
kram P, OCH TACK...
2008-06-30

  devilsangel
Bra skrivet!
2008-06-30

  Kristina Wallbing
Starka bilder! Kanske slutet är mest smärtsamt...
2008-06-30

    hari lee
mycket vackert, dina ordväv är ren perfektion i balans o harmoni.. så skört men ändå kraftfullt.. smakar indiska chai i munnen..
2008-06-30

  LassO
underbart skrivet.
2008-06-30

  Bissen
Enligt mig; detta är poesi när den är som bäst.
2008-06-29

  Ola Rydberg
Ja go poetisk
feeling
2008-06-29

  Himuro
Den är skriven med mycket känsla och man ser att du har en kännsla för det här.
Verkligen bra poesi det här och läser gärna mer.
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Just Emotions
Just Emotions