Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden!

oh va jag varit rädd för döden
och att tänka på döden
och höra på döden

spädbarnet i mig e död
den 10-åriga pojken i mig är död
den tonårspojken i mig e död
och jag dör varje dag utan att jag vet om det

men jag säger tack gudegud att jag dör

för utan alla dessa död,
skulle jag varit död för länge sen
och livet nya ögonblick skulle aldrig manifestreras

döden och livet delar samma bägare
fräshhetens bägare!
glädjens bägare!




Fri vers av Amoreboy
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-11 13:27



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Tänkvärda ord!
\"döden och livet delar samma bägare\"
Så sant, så sant!
Bra förmedlat!
2008-01-09

  Maria Zena Viklund
transformationens död kan bli den mest glädjefyllda, ja!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy