Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett avstamp från luddigt intellektuellt
 ångestfnittrande sorgsna texter



HELT OCH HÅLLET LÖJLIGT LYCKLIG

Jag
går i  ösregn
och svidande kyla
med solsken i magen

Vandrar på kall asfalt
glaskross och damm
huden vibrerande som
en enda erogen zon
smekt av lust och ljus

Jag är armerad
av sensuell styrka
och det suckande minnet
matar mitt leende

Jag vacklar
inuti min
egen tystnad
som ropar
till henne som hör

Att jag är
helt och hållet
löjligt lycklig!!!

Håller glädje
som en
varm kattunge
i kupade händer.

 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 469 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-12-11 13:34



Bookmark and Share


  glittertindra
vilken underbar gladdikt som smittar av sig.. :)
2009-02-07

    GaiaKaja
härligt härligt! inre känsla av välbehag-kassam i det som kan tyckas bittert, övervinna jobbighet och sprudla i halsgropen.
2008-05-08

  Catrin
Alldeles varm i magen av denna och helt löjligt lycklig!!
2007-12-12

  Angeldust
Blev sittande i ett leende när jag läste denna.../kram Tinny
2007-12-11

    en tid för länge sedan
mycket vacker!!
2007-12-11

  Lilla My* VIP
En dikt som sprider solsken och löjligt lyckliga leenden!!
Härligt positiv och varm*:)
2007-12-11

  katt.inc
Tycker mycket om denna, din lycka smittar av sig!
2007-12-11

    Bim
Härligt ärligt \"avstamp från luddigt....dom raderna är minst lika bra som själva texten! Hälsn.Bim
2007-12-11

  Aisha VIP
...imponerande.....andlös och varm...tycker om!...A.
2007-12-11

  Yvonne
Grattis till Lyckan! Skön känsla.
2007-12-11

  Maria Zena Viklund
gillas!
2007-12-11

  Blomster
Ett \"heja\" för kampen om att vara lycklig! Längtar genast ut i regnrusket och snålblåsten för jag vill också ha solsken i magen (och en kattunge i mina händer)! *applåd*
2007-12-11

  isabel louise
så underbart härligt skrivet! dikten är så full av glädje och kärlek att man blir helt varm inombord av att bara läsa :)
2007-12-11

  -Jokke
så härligt..
lite solsken i en, i övrigt,
mörk årstid..
2007-12-11

  Bjarne Nordbö
Armerad av sensuell styrka, vilka lysande rader., i en för övrigt glad skrivelse.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth