Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\'hitta poesi\'



\'jag har lärt mig att simma, men i dina ögon drunknar jag.\'
med de orden, föll jag för dig. din charmknutte.

men nu, efter svek, när jag vet att du tog det som lek.

jag vill bara skrika högt, & överrösta de dära jävla fåglarna.
- men jag kan inte, du tog min röst.

jag vill bara ta & se på himlen i flera timmar, tills jag får huvudvärk.
- men jag kan inte, du tog min syn.

jag vill bara ta & lyssna på vindens hemliga meddelande.
- men jag kan inte, du tog min hörsel.

jag vill bara sätta mig ner och ta & tänka igenom allt.
- men jag kan inte, du gjorde min hjärna till en svamp.

jag vill bara ta tillbaks mitt hjärta från dig.
- men det går inte, för först måste jag hitta alla krossade bitar,
sedan limma ihop dem till ett patetisktliknande hjärta.

jag vill bara ta & skriva poesi.
- det kan jag, så länge du har övertaget att ta knäcken på mig.




Fri vers av Chanel
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel