Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur gör vi våra val?


Välj för själen

När valen ter sig tunga - alla vägar av samma jord
och endast löften om förluster lyser upp din natt

Låt då själens drömmar lysa över dina stigar
och se hur dunkla de förblir

Ty endast din egen stig rymmer dina drömmar




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-16 12:42



Bookmark and Share


  Thurizas
ja exakt=) en redan trampad stig kan ju endå inte rymma just mina drömmar,kanske dom kan likna varandra det vi drömmer om men i liknelsen är dom just bara en påminelse. trampa sin egen stig gör att själen lyser av välbehag,trots motgångarna som man ibland möter. jag gjorde det på mitt sätt kan man säga med riktigt saning och med ett leende den dagen man ligger där skrumplig och njuter av resan man gjort.

*kramar*
2007-12-16

    Nattviol
att förlust kan
lysa upp en natt..
märkligt
men antagligen
sant

nätet av själsliga stigar
som korsar denna
lilla planet

är våra att vandra på

varje stig
en dröm...

nog hoppas vi på
att få se ljuset!

; )
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken