Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelhål

När tiden springer
förbi vårt fönster
stannar undran
bakom gardiner
av förväntan

häpen över
håglösheten
i solens ljus
som glittrar
genom stängda
dörrar av hat

där nyckelhålet
bjuder liv
men solidariteten
hänger kring halsen
i ett snöre
som skaver skuld


kommer in


inte ut





Fri vers av Catrin
Läst 625 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-07 23:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en text som kan lasas om igen
2010-11-13

  aol
så väl du belyser våra tyngder ie vacker stark poesi
2008-03-07

  Bodil Sandberg
Förbaskat snyggt om hur våra själsliga ok och bojor skaver sönder livets mening !!!!
2008-01-09

  Inkarasilas
Lås upp, lås upp. Dessa förbannade fjättrande bojor av ansvar, jag skriker, kan vi för fan inte få vara lite Egoistiska nån jääävla gång. Behöver låssmed jag med, ursäkta utbrottet.
2008-01-08

  lodjuret/seglare VIP
det här verkar vara budskap, banne mig
2008-01-08

  Jan Linderoth
Ett nyckelhål är till för att sätta en nyckel av hopp i och låsa upp! Och låta all skuld flyga bort som svarta fåglar.
Lätt sagt. Men sagolikt skrivet!
2008-01-07

    ej medlem längre
Härligt att se dig vännen!
Jag har saknat dig!:)
Nyckelhålet ja...*suck*

\"men solidariteten
hänger kring halsen
i ett snöre
som skaver skuld\"

Smärtsamma rader!
Strålande rader dock!
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin